Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - jonland

Sidor: [1]
1
Dylan / SV: Göteborg 1/4
« skrivet: 13 mars, 2007, 16:13:45 »
Hej!

Varför inte ta en eftersläckare på Bishop Arms (i källaren på det som tidigare var Park Aveny Hotell) vilket ligger 50 m högre upp mot Götaplatsen.

2
Övrigt / SM-guld igen!!!!!!!!!!!
« skrivet: 23 april, 2005, 17:57:50 »
Ah, en rättrogen!
Ja, det är verkligen på tiden att hela svenska folkets lag Blåvitt får kliva i vinnarkostymen och återigen käka pyttipanna på Kamratgården i höst. Detta för att sedan ånyo ta europa med storm och ta ner Barca och andra lokala storheter på marken. Vi börjar med att spöa Bajen på tisdag,Forza Blåvitt.

Kan för övrigt rekommendera boken "Blåvit gryning" skriven av Offsideredaktören Göransson. Boken beskriver Änglarnas uppgång och (nära nog) fall som klubb under 80- och 90-talen.

Jonas!

3
Dylan / dylancovers
« skrivet: 10 mars, 2005, 11:49:22 »
Då jag, i brist på bättre sysselsättning, har börjat samla dylancovers så undrar jag vad ni har för favoriter i den uppsjö av tolkningar som finns. Det vore roligt om ni kunde delge mig era favoriter så jag kan hitta fram till guldkornen.
Just nu är jag ytterst förtjust i Staple Singers version av "A hard rain...."

Jonas!

4
Andra artister / SV: John Prine
« skrivet: 16 februari, 2005, 10:09:54 »
Verkligen på tiden. Prine har turnerat med ett knippe nya sånger under en tid och mitt intryck av dem gör att jag är väldigt förväntansfull inför den nya plattan.

Under april släpper också en annan underskattad artist ett nytt album, nämligen Loudon Wainwright: Så april månad ser ut att vara räddad.

Jonas!

5
Andra artister / Era fem (eller fler) favoritartister?
« skrivet: 21 januari, 2005, 12:45:23 »
Fem att luta sig tillbaka med:

Guy Clark
John Prine
Townes van Zandt
Van Morrison
Nick Lowe
Bonnie Prince Billy
Loudon Wainwright

Blev visst sju istället!

Luftgitarrframkallare:
Rory Gallagher
Lynyrd Skynyrd (mer än Sweet home...)
Thin Lizzy
Led Zeppelin

Egentligen ett kamikazeuppdrag att lista favoriter.

6
Andra artister / Vad lyssnar ni på just nu?
« skrivet: 29 november, 2004, 09:25:39 »
Har under denna helg lyssnat intensivt på en relativt nyutkommen liveplatta; "Untouched Takeaway" med Nick Lowe. Det är mestadels material från de tre mästerliga plattorna "The impossible Bird", "Dig my Mood" och " The Convincer" men han smyger även in Brinsley Schwartz klassikern "What so funny about peace, love and understanding".
Ena hälften av plattan är från Cirkus -95 och det vore skoj att höra om det finns någon som har en inspelning av hela denna konsert.


Jonas L.

7
Andra artister / Steve Earle boktips
« skrivet: 05 augusti, 2004, 21:57:40 »
Min tur att instämma Elston! Tyvärr har hans scenframträdanden stadigt blivit sämre för att inte säga dödtråkiga från att varit riktigt bra, framför allt när han varit själv med sin sexsträngade ljudlåda.


 

8
Andra artister / Steve Earle boktips
« skrivet: 05 augusti, 2004, 21:13:51 »
Tack för tipset! Kan kanske väcka ett slumrande, för att inte säga ett totalt insomnat, intresse för denne i grunden mycket habila låtsnickrare.  Plattor som Transcedental Blues och Jerusalem får mig att somna med den jämntjocka produktion som de har.   Man får hoppas att den nya plattan är intressantare och mer luftig än de nämnda alstren. Man slutar dock aldrig att hoppas på någon som gjort en platta som "Feel Alright".  

Sidor: [1]