Diskussioner > Chronicles

Chronicles - talboken

(1/4) > >>

I&I:
Jag måste erkänna. Jag har syndat. Jag har ännu inte kommit till skott och läst eller ens köpt Chronicles.  :o Ska skaffa den under veckan som kommer. (Den engelskspråkiga såklart.)

Men min fråga gäller inte riktigt det. Utan jag undrar. Finns det någon på forumet som har skaffat även talboken med Sean Penn?

Och i så fall. Tillför den nånting till boken?

Motorpsycho:

--- Citera ---Men min fråga gäller inte riktigt det. Utan jag undrar. Finns det någon på forumet som har skaffat även talboken med Sean Penn?

Och i så fall. Tillför den nånting till boken?
--- Slut citat ---
Jag har talboken på 6 st snyggt förpackade cd:n. Jag gillar verkligen Penns coola uppläsning :) - hans röst är faktiskt inte helt olik Bobs egen om man jämför med NPR-intervjun från mitten av oktober.

Lite synd bara att talboken är något kortad - när man följer med i texten hoppar Penn titt som tätt över mindre stycken, som tydligen förläggaren ansett vara oviktiga. Ingen stor grej, men en aning irriterande när man har texten framför ögonen.

Omdöme: Kul att ha, men inget måste.

Pär

I&I:

--- Citera --- Jag gillar verkligen Penns coola uppläsning
Omdöme: Kul att ha, men inget måste.
--- Slut citat ---
OK. Tack!! På ett sätt skulle man ju önskat sig Dylan själv som uppläsare. Då hade det ju blivit en must-have för varje Dylanfan. Men uppriktigt sagt tror jag att den här versionen av Chronicles blir bättre uppläst av en begåvad skådespelare än av Bobben.

Ska nog ge den också en chans. Sooner or later.

** Jag får passa på och be om ursäkt för ovanstående vanvördiga kommentar, till alla dom som anser att Bob även är världens bäste skådis...  ;)  

Motorpsycho:

--- Citera ---... till alla dom som anser att Bob även är världens bäste skådis...  ;)
--- Slut citat ---
:D  :D  :D  

Linnea:
Nu äntligen har jag lyssnat på talboken, och får faktiskt säga att den vinner stort. Jag var lite misstänksam mot hela den här grejen och Sean Penn och att klämma in allt på några skivor bara för att tjäna lite mer pengar och få lite mer uppmärksamhet. Tss.
Men det här funkade faktiskt riktigt bra, och jag tycker Penn ger boken rättvisa. Enda klagomålet är väl det som dryftats tidigare, att vissa stycken hoppas över. Men en liten rolig bonus till boken och så slipper man anstränga sina ögon och sånt där jobbigt.  

 :ph34r: Finns förresten att ladda ner på ####### för oss som är snåla  :ph34r:

Edit: Här tipsar vi INTE om hur man får tag på officiellt material på illegala vägar.  /Fredrik

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion