Diskussioner > Om forumet

Uppdateringar

<< < (2/3) > >>

Fredrik:
Jag har lagt till en punkt i netiketten om att det inte är tillåtet att hantera kopior av officiella utgåvor i forumet. Min inställning är att om man har råd att samla på sig en massa boots så har man också råd att betala för de officiella utgåvor som finns.

/Fredrik

Fredrik:
I morgon (måndag 22/11) är det elva månader sedan jag öppnade forumet och vi flyttade från Yahoo och Pelles temporära forum. För att fira det hela tänkte jag göra en "officiell" release med poster på dylantree, usenet, expecting rain, mm. Jag har också lagt upp en ny startsida. Ni hittar den just nu på http://loveandtheft.se/index_20041121.html Hoppas den faller i smaken!

/Fredrik

Pelle:

--- Citera --- I morgon (måndag 22/11) är det elva månader sedan jag öppnade forumet och vi flyttade från Yahoo och Pelles temporära forum. För att fira det hela tänkte jag göra en "officiell" release med poster på dylantree, usenet, expecting rain, mm. Jag har också lagt upp en ny startsida. Ni hittar den just nu på http://loveandtheft.se/index_20041121.html Hoppas den faller i smaken!

/Fredrik
--- Slut citat ---
Ser bra ut!  :punk:  

Fredrik:
Nu finns ett Pryltorg där man kan lägga ut annonser för att köpa/sälja/skänka/byta saker. Endast officiellt material tack! Det behöver inte bara vara Dylan-saker, även andra prylar går bra.

/Fredrik

Fredrik:
Jag har nu lagt till en knapp för att ge bidrag till LoveAndTheft.se via PayPal. Som ett led i detta var jag tvungen (mer eller mindre) att ta bort möjligheten för er att själva välja tema ('theme'/layout). Hoppas det inte leder till allt för mycket protester... :huh:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida

Gå till fullversion