Diskussioner > Om forumet

Registreringar

(1/1)

Fredrik:
Den sista tiden har antalet 'fulregistreringar' på forumet ökat dramatiskt. Det handlar om personer som vill registrera sig, inte i syfte att prata Dylan, för att kunna spamma eller hacka forumet. Jag har inte haft tid att gå igenom alla registreringar, utan har helt sonika raderat alla registreringar som kommit in. Nu har jag ändrat lite i rutinerna för hur registreringen går till, och jag hoppas det ska stoppa, eller i alla fall minska, antalet fulregistreringar.

Det här drabbar tyvärr de som verkligen VILL registrera sig för att prata Dylan. Jag vill be alla er som verkligen vill bli medlemmar att registrera er på nytt så ska jag försöka hantera era registreringar så snart som möjligt.

/Fredrik

Elston:
Tråkigt att höra.
Men jag litar på att du Fredrik hanterar detta problem på bästa möjliga sätt.
Nya Dylanintresserade och (gärna) pratglada medlemmar är givetvis alltid välkomna   :d5:  :d2:

bobi:
Jag är inte riktigt med. Ska jag omregistreraa mig???? Hur gör jag i så fall, om jag måste? Slipper helst. Allt funkar bra för mej nu.
bobi :huh:

Tobias:

--- Citat från: bobi skrivet 29 januari, 2011, 19:11:48 ---Jag är inte riktigt med. Ska jag omregistreraa mig????

--- Slut citat ---

Det behöver du säkert inte. Jag tror Fredrik bara avser de medlemmar som registrerat sig den senaste tiden och sedan råkat bli utkastade.

Fredrik:
Precis, Tobias. Det gäller bara nya medlemmar. Att jag skrev en not här var för att informera eventuella hangarounds om att deras registreringar åkt i Sverkers soptunna, och att de skulle registrera sig på nytt.

/Fredrik

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion