Diskussioner > Om forumet

Diverse strul de senaste dagarna

(1/3) > >>

Leif:
Hej Anders o Fredrik.
Jag tror att ni får ta och göra en djupdykning i tekniken nu. Kolla upp med server-hotellet osv.

Ett problem som jag råkade ut för idag (jag trodde att jag var ensam om det ända tills nyss, då Jörgen sms:ade om samma problem)
var att jag helt plötsligt möttes av Hej egoben, då jag öppnade sidan, innan inloggning. Egoben?? Joakim, min vän, du kan vara lugn, jag kunde inte röra mig ur fläcken efter det, jag fastnade helt enkelt under Stora ögonblick...men inloggad som egoben. Som det såg ut. Exakt samma sak verkar Jörgen ha råkat ut för nu sent i kvällen. Varför egoben? Hur mycket jag än tycker om Joakim så vill jag vara mig själv...  ^_^

Testade med att öppna IE (i st för Firefox) men det blev samma resultat.

Jag stängde ner allt och startade om datorn, öppnade Firefox igen, klickade in på L&T men möts återigen av samma sak: Hej egoben under Stora ögonblick...tråden. Den här gången lyckades jag dock ta mig bort därifrån så att jag hamnade på första-sidan som Gäst. Loggade in och nu är det frid och fröjd.

Men Jörgen sitter tydligen med samma strul just nu. Har bett honom stänga ner allt och starta om etc.

Men det har varit andra konstigheter också, tidigare i veckan, från och till, hela sidan har plötsligt "krackelerat" och reducerats till något underligt "text-format".

Är det några andra här som haft samma problem eller andra under veckan?

 :huh:

Leif:
Det är fler som haft exakt samma problem har jag nu förstått; jag vill inte påstå att Everything is Broken men något är definitivt inte som det ska vara!

molkom:
Leif, jag råkade ut för samma schizofrena upplevelse. Jag gillar EgoBen men jag vill ändå helst vara mig själv. Första strulet var dagen innan då Forumet öppnade med Lundelltråden "gammal man gör så gott han kan"!  :rolleyes: Kände mig faktiskt nästan personligt påhoppad, pensionär som jag är!

dignity:
Och jag var Humlan för ett par timmar sedan, men nu är det OK igen!

Anders S:
Jag har kontaktat Fredrik (som kan det tekniska, och har kontakt med serverhotell etc) och hoppas att han kan nysta i problemet.

Jag uppgraderade till senaste Firefox (29) häromdagen och trodde att problemet hade med det att göra. Google Chrome funkade mer stabilt, men inte perfekt.

Nyss när jag loggade in, så gjordes det som Humlan... skumt!

En annan gång kom jag direkt till en (random) tråd, och där kunde jag inte komma vidare.

Nåt ÄR definitivt inte som det skall vara...

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion