Diskussioner > Dylan

Chronicles - Bob Dylan Tribute Band

(1/3) > >>

Slim:
Hej på er! Snart är det dags för 2018 års upplaga av Göteborgs-Varvet. Kanske ska några av er springa?
Chronicles – Bob Dylan Tribute Band ska återigen ha nöjet och glädjen att spela för de ca 45000 löparna och övriga åhörare.

Lördag 19 maj, beräknad spelstart 13.20 och några korta pauser efter hand. Slutar spela runt 17-tiden ungefär.
Alla som gillar Dylan-musik är välkomna till vår spelplats halvvägs in på sträckan, vid korsningen Anders Carlssons gata/Valdemar Noréns gata.
Jag tror det är nionde året i rad jag spelar Dylanlåtar på den här tävlingen, plus ett par tillfällen med andra konstellationer och låtar.

Jag har flera låtar som ska spelas live för första gången, och än mer spännande är att det är med tre helt nya medspelare!
Så har ni inga andra planer -kom till Lindholmen och sjung med i smash hits som Political world, The wicked messenger och When you gonna wake up!

Hälsar Slim

Elmer Eliasson:
Jag valde Chronicles spelplats på Hisingen för att följa GöteborgsVarvet denna ljuvliga majdag. Drygt 40 000 löpare fick förnyade krafter efter cirka 11 kilometer när de hörde fina versioner av Dylans låtskatt. Det lät förträffligt!

Som en extra glädjespridare hade Jonas (Slim) placerat en nallebjörn, som bar en t-shirt med Dylanmotiv, på en stol framför scenen. Väldigt charmigt!

Elmer

Slim:
Ja tack för det Elmer, kul att ses igen. T-tröjan köpte jag och använde under Bobs fyra sista spelningar på Earls Court 1981.

Chronicles har ny besättning från och med i år, och de spelade med mycken glädje och bravur. 24 olika låtar spelades, 13 av dem två gånger -rekord för mig.
Tre låtar hade jag aldrig gjort live tidigare, nån bara en enstaka gång och en hade helt nytt arr, så det var präktigt kul att spela den här gången.
Set 1:
1   Positively 4th Street
2   Gotta serve somebody
3   Political world
4   Knockin´ on heaven´s door
5   Leopard-skin pill-box hat
6   Motorpsycho nitemare
7   The Ballad of Frankie Lee and Judas Priest
8   All along the watchtower
9   It´s alright Ma (I´m only bleeding)
10   Only a pawn in their game
11   Ballad of a thin man
12   Stuck inside of Mobile with the Memphis blues again

Set 2
1   You ain´t goin´ nowhere
2   Tombstone blues
3   I don´t believe you
4   Pledging my time
5   The wicked messenger
6   Changing of the guards
7   Million miles             
8   Mr tambourine man   
9   When you gonna wake up
10   It takes a lot to laugh, it takes a train to cry
11   Hurricane
12   Most likely you go your way (And I´ll go mine)

Slim:
Chronicles - Bob Dylan Tribute Band kommer att spela på Stationen Norsesund, fredag 15 mars. Det blir en diger bunt Dylanlåtar, kända som mindre kända, fördelat på två set.
Låtarna kommer att omhuldas med små korta anekdoter med onödigt vetande. Vem var Tom Paine? Vad hette den lilla orten i Grekland där flera av låtarna till Another Side skrevs? Vems likkista betalade Dylan? Vem var den onde budbäraren? I vilken låt har han inte betalat elräkningen? Svaret kanske kommer denna fredagsafton...
Vi spelar Dylans låtar på vårt sätt, han gör det på sitt; "Nobody plays Dylan like Dylan". Följ oss och för all del Stationen Norsesund på Facebook.
Boka i tid på telefon 0322-509 49 eller på https://stationennorsesund.com. Norsesund ligger strax söder om Alingsås. Ta tåget -Västtågen tar bara 31 minuter från Göteborg Central. Välkomna!

bobi:
Låter så fint. Synd att jag med flera bor på fel sida Sverige, sett från dej!

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion