Diskussioner > Dylan

Bob Dylan 2019

(1/23) > >>

lundell:
Om ungefär en månad börjar sista "benet" i detta års NET. Vi kommer också få The Bootleg Series Vol 14 i november. Men om ni tar fram kristallkulan och ser in i nästa år, vad kan vi vänta oss? Sverige-besök, Chronicles Vol 2, nyskrivet album?

Anders S:

--- Citat från: lundell skrivet 02 september, 2018, 10:00:48 ---Om ungefär en månad börjar sista "benet" i detta års NET. Vi kommer också få The Bootleg Series Vol 14 i november. Men om ni tar fram kristallkulan och ser in i nästa år, vad kan vi vänta oss? Sverige-besök, Chronicles Vol 2, nyskrivet album?

--- Slut citat ---

Sverige-besök hoppas jag på (ser det som ganska troligt, om nu NET fortsätter), nyskrivet album hoppas jag ännu mer på (men ser det som mindre troligt än ett Sverige-besök, men hoppas förstås att jag har fel...). Chronicles Vol 2 har jag nästan helt slutat hoppas på (men det vore en väldigt välkommen överraskning om den kommer).

Scorseses film om "Rolling Thunder Revue" och Douglas Brinkleys bok "The Unravelled Tales of Bob Dylan" hoppas jag också på  :party:

lundell:
Ja, det låter som en fullt rimlig analys, och ja just det, Scorseses RTR-film och Brinkleys bok hade jag glömt. Låt oss också hoppas på någon oväntad kanin som hoppar ur magikerns hatt

Neverendingfan:
Dylan och Neil Young till Europa i sommar!  :d5:
Borde väl vara hygglig chans för en Sverigespelning?
Hyde Park är ju redan bekräftat och jag tror på ett antal konserter i Storbritannien och några i Norden!  -_-

Neverendingfan:
 Blev tydligen bara Dylan i Sverige...och inte arenorna man önskat sig....inte jag i alla fall!  :huh:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion