Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - tangled up in blue

Sidor: [1] 2 3 ... 6
1
Setlistor / SV: Basel 14/4 2009
« skrivet: 19 april, 2009, 10:07:04 »
Trevligt med Visions Of Johanna i låtlistorna igen. Första för i år  :d2:

Ja, den sitter i princip alltid bra.  :d2:
Läste inledningen till sista bandet av Performing artist i går, Visions of Madonna, and Paul's not there...

Jäklar i det, den kom alldeles för sent dessvärre. För avnjuta tejpen idag.

2
Dylan / SV: Together Through Life
« skrivet: 30 mars, 2009, 18:21:11 »
Är det bara jag som tycker det låter väldigt mycket Tom Waits? Och det menar jag i dess allra positivaste mening.

Oj, nu kan jag knappt hålla mig, men det ska jag försöka, bara några veckor kvar. Snacka om att bygga upp förväntningar, Tangled, tack för den! :wub: :huh: :angry: ^_^

Sorry, gör nu inte samma misstag som jag, satt och läste den här tråden hela dagen på jobbet utan att kunna lyssna på låten. Dessutom hade jag Jönköpings- och Malmö spelningarna på min ipod och satt vid mitt skrivbord och peppade upp mig. Jaja, det kunde varit värre...  :mellow:

3
Dylan / SV: Together Through Life
« skrivet: 30 mars, 2009, 17:50:38 »
Instämmer egentligen med det sagts om Beyond Here Lies Nothin'. En trevlig låt, även om den inte är klass med dem bästa låtarna från Modern Times. Kul med dragspel och grejer, är dock inte helt begeistrad över låten.

Jag tvingas nu väl hemkommen från jobbet och genomlyssnad tre gånger sålla mig till Petrov's åsikt. För höra förväntningar kanske. Jag anar mig dock till att det här kommer växa i rakt stigande kurva med ökat antal lyssningar.

Är det bara jag som tycker det låter väldigt mycket Tom Waits? Och det menar jag i dess allra positivaste mening.

4
Dylan / SV: Even better times in Malmö?
« skrivet: 29 mars, 2009, 11:07:23 »
Nu är det slut för den här gången. Jag är inte heller ett dugg avundsjuk på de som ska se Köpenhamn...  :-(

Herrejävlar vad bra det var igår, måste höja glaset för Stuck Inside som brukar vara en ganska tråkig historia men igår rockade så in i...
Lonesome Death i ett mycket vackert arrangemang måste jag säga.
Och Like a Rolling Stone... ojojoj.
En väldigt lekfull Dylan under hela kvällen, det var ingen lätt kväll på jobbet för bandet.

Återigen, tack Jörgen, du är en hjälte. Jag fick bjuda min föräldrar som båda fyller 60 i år på en spelningen de tyckte var fantastisk i Jkpg igår och ta med två vänner för sin första spelningen någonsin i Malmö igår. De var otroligt nöjda. Jag var lite orolig för vad de skulle tycka.

5
Dylan / SV: Good times in Jönköping
« skrivet: 28 mars, 2009, 16:32:09 »
Lyssnar man in sej på nån Greatest Hits-volym blir man sannolikt besviken på konserten.

Blev rätt så positivt överraskad över hur dynamisk f.a. inledningen av konserten var. Mittendelen rätt seg (förutom Million Miles!), men det tog sej igen på slutet. X-låtarna inget att skriva hem om.

Det håller jag verkligen med dig om Vaudeville. Kändes som efter It's alright Ma tappade det aningen fart och tog sig egentligen inte riktigt förrän Thunder on the Mountain. Inte så att det var dåliga versioner av Highway 61, Million Miles och This Wheel's On Fire men han öppnade i 130.
Tycker det var en ruskigt tung version av When I Paint My Masterpice och Don't Think Twice var om inte musikaliskt fulländad så ändå helt magisk med en tillsynes mycket road Dylan.

6
Dylan / SV: Tour 2009 - what's next?
« skrivet: 24 mars, 2009, 21:04:38 »
Jag har en liten gnagande dröm om Visions of Johanna. Chanserna får väl dessvärre ses som små även om det inte bör vara helt omöjligt. När spelade han den live senast förresten? Tror det senast jag hört är 2001. Någon som har några fina inspelningar från senare år att rekommendera?

Den spelades elva gånger förra året och har dykt upp under varje år sedan 1999.

Men herregud, har jag bott under en sten? Det verkar inte bättre. Det kanske är mitt undermedvetna som gallrat bort den fullständigt om jag inte varit nöjd med vad jag hört. Tror det är versionen från Liverpool 2001 som satt ribban. Jag borde nog dra tillbaka min låtönskning, risken är att jag inte hör den om den väl skulle spelas.  :rolleyes:

7
Dylan / SV: Tour 2009 - what's next?
« skrivet: 24 mars, 2009, 20:07:23 »
Jag har en liten gnagande dröm om Visions of Johanna. Chanserna får väl dessvärre ses som små även om det inte bör vara helt omöjligt. När spelade han den live senast förresten? Tror det senast jag hört är 2001. Någon som har några fina inspelningar från senare år att rekommendera?

Ska bli spännande att se om han fortsätter variera låtlistan så här pass mycket och vad som kan tänkas dyka upp för guldkorn. Kan bli en rolig bootleg-vända det här.

8
Dylan / SV: Good times in Jönköping
« skrivet: 24 mars, 2009, 16:31:37 »
Skippa kebabpizzan i Jönköping kamrater.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4701781.ab

Kanske det var ryktet om "den berömda kebabpizzan man måste äta" som var bakgrunden till Dylans förvånande beslut att lägga en spelning i Jönköping?

Som gammal Jönköoingsbo kan jag intyga att den numerade något negativt omtalade pizzerians kebabpizza är fantastiskt god. Tyvärr verkar verkar den ha tappat något i kvalité under de snart sex år jag varit förvisad från staden.
Men vi ses på fredag, ät inte kebabpizza innan bara. Den verkar kunna vålla vissa problem.

9
Dylan / SV: On The Road Again Europa 2009
« skrivet: 22 mars, 2009, 08:40:04 »
Dylan i DN Söndag idag.
Jag kan inte sova.
Ett litet glas billig Wiskey kanske hjälper.
See you soon.
bobi :party:

Trist att DNs artikel inte handlar om Dylans musik öht, utan bara om hur konstig han är och hur mycket hans fruar och flickvänner påstås kosta honom.  :angry:

Ja, det var ingen vidare artikel, först ett långt gammalt citat och sen mest om hur konstigt det är att han inte vill ha folk rotandes i sina sopor. Dessutom en antydan om att The Never Ending Tour skulle ha ekonomiska orsaker. Har svårt att tro att Dylan har några större ekonomiska problem.
Fast det var kanske bara min tolkning. Jag blev lite trött redan vid första meningen.

10
Dylan / SV: Berns!
« skrivet: 19 mars, 2009, 20:48:56 »
Jag börjar känna att jag har dragit upp förväntningarna på både spelningarna och skivan så mycket nu att det bådar illa. Några tips på hur man lugnar ner sig när man sitter där på jobbet och inte kan annat än längta efter det som komma skall?

11
Dylan / SV: Together Through Life
« skrivet: 16 mars, 2009, 20:00:09 »
http://pitchfork.com/news/34838-new-dylan-lp-gets-name-date-cover/
Vet inte om länken har postats. Inget revolutionerande men omslaget är så snyggt att man inte kan se nog.

12
Dylan / SV: Berns!
« skrivet: 06 mars, 2009, 09:26:09 »
Precis en minut i 9 ringde telefonen och folk ville prata om såna oviktiga saker som mitt jobb.
Jag tröstar mig med att det verkade ganska kört via ticnet i vilket fall.

Verkligen ett stort grattis till alla er som lyckades fiska in biljetter. Vi andra får vänta på inspelningen.  :d5:

13
Dylan / SV: Berns!
« skrivet: 05 mars, 2009, 19:34:57 »
Aj som...!!! Kom just hem och såg tråden, har inte varit inne på L&T idag efter 11.00.
Shit så jobbigt! Nu gäller det att ta ett klokt beslut, köa eller hänga vid datorn. Men det känns som att det kvittar vilket man väljer,
det blir väldigt mycket hazard över det här, den här gången. En riktigt magnifikt stor portion tur måste man nog ha.

Åh, heart of mine...!!


Herregud ja, kom också precis hem och såg det här. Det värsta är att jag måste vara på ett möte imorgon klockan 9.30. Hoppas jag åtminstone hinner ge internet en chans innan det. Undrar hur chanserna kan vara via nätet, förmodligen i stort sett obefintliga men det är värt ett försök.

Jag önskar alla god jaktlycka imorgon och tycker egentligen av ren princip att alla biljetter bör gå till köande. Internet är helt fel sätt att jaga biljetter.

14
Dylan / SV: Even better times in Malmö?
« skrivet: 01 mars, 2009, 16:34:33 »
Ska bli spännande att få uppleva ljudkvaliten i två nya arenor. I ärlighetens namn får man väl säga att den är långt ifrån perfekt i vare sig Globen eller Scandinavium. Personligen tycker jag den är något bättre i Scandinavium än i Globen.

Lite off topic kanske: Någon som har några erfarnheter av Malmö Arena eller Kinnarps när det gäller musikljud?
Malmö arena såg väldigt stor ut att döma av bilderna av melodifestivalen, något som sällan enligt mina erfarenheter sällan är särskilt bra för ljudet.

15
Dylan / SV: Nytt Dylan studio album ?
« skrivet: 19 februari, 2009, 08:06:46 »
Läste på Rolling Stones hemsida att arbetsnamnet var Music for Taxi Drivers. Låter inte särskilt Bob, eller hur?

Det var väl inte Rolling Stone som påstod det, utan en läsare i kommentarsfältet? Trovärdigheten i påståendet verkar låg.
Jag föreslår att alla försöker glömma alla påståenden/rykten/gissningar om nya skivan fram tills dess något hörs från officiellt håll.

Det är ju underhållande med rykten!

Kanske hade min magkänsla för det där med hintar något att gå på ändå.
Saxat från Isis: "Another strong rumour is that Mike Campbell (of the Heartbreakers) and David Hidalgo (of Los Lobos) are amongst the musicians on the new album."

Det börjar ta form. Även om det här kanske också ska ses som såna där hemska rykten.  :mellow:

Sidor: [1] 2 3 ... 6